ПОБЕДИТЕЛИ ОТ ИГРАТА „ИЗТРИЙ И СПЕЧЕЛИ“

На 18.12.2020 г. бяха изтеглени имената на печелившите участици от томболата!

Раздаваме 2021 страхотни награди за да изпратим заедно 2020 година и да посрещнем новата 2021г. с усмивка!

В томболата бяха включени всички регистрации, направени в периода на кампанията и отговарящи на Общите условия.

Големият победител от играта ни „Изтрий и Спечели“ се казва Ангел Ангелов от град Ловеч! От всички вас, той е късметлията , който спечели голямата ни награда – ваучер за 1000 лева за бензиностанции „Газпром“!

Имената на всички печеливши можете да видите ТУК.

Честито!

Всички участници, които са спечелили от играта ще получат уведомително съобщение по вайбър, с което ще научат каква е тяхната награда и от коя бензиностанция могат да я вземат.  

Ако намерите Вашето име сред печелившите или сте получили съобщение, то Вие можете да вземете своята или своите награди от обект на бензиностанции „Газпром“ след 6 януари 2021г.,  съгласно описаните по-долу правила:

  • Подгответе си касовия бон от покупката и скреч картата, която сте регистрирал.

Получаването на спечелена награда се осъществява след представяне на оригинал от касовата бележка за покупка в периода на играта на стойност над 50 лв и скреч картата към нея от печелившия участник.

  • Наградата ще Ви чака след 6 януари 2021г в посочения в съобщението обект бензиностанция „Газпром“

Получаването се осъществява лично от печелившия участник, в бензиностанция „Газпром“, съгласно посоченият град на участника в регистрационната форма. В случай, че в посоченото населено място няма бензиностанция „Газпром“, е избрана най-близката до него. Конкретната бензиностанция ‚Газпром“, от където участникът следва да си получи наградата , е посочена в събщението, което участникът е получил като уведомление, че е спечелил награда.  

  • Вие лично можете да вземете наградата/наградите си.

При получаване на награда, трябва да попълните приемно-предавателен протокол с необходимите данни, които удостоверяват получаването на наградата лично от Вас.
Само Вие можете да вземете наградата си. В случай, че печеливш Участник не вземе своята награда, Организаторът има право да се свърже с Участника на посочения от него/нея телефонен номер или, ако не успее да се свърже с печеливш Участник, да обяви резервни печеливши Участници.

  • Ако наградата Ви е Бонус по карта „С нас на път“  

Ще получите наградата си автоматично, като за да Ви уведомим, ще Ви се обадим лично за да потвърдите номер на карта „С нас на път“.

 

От името на бензиностанции „Газпром“ пожелаваме на всички вас Весели Празници и Щастливо посрещане на новата 2021г!