Как да се включите в програмата?

Карта „С нас на път“ може да закупите от всяка бензиностанция Газпром на цена от 5 лв. с ДДС.

При наличие на промоционални кампании, може да получите безплатно карта „С нас на път“, след като изпълните предварително определените условия на конкретната промоционална кампания. Следете нашия сайт за наличие на подобни промоционални кампании.

Как да регистрирате вашата карта?

В момента на покупка на карта “С нас на път” или при получаването и безплатно от промоционални  кампании, на клиентите се предоставя за попълване “Формуляр за участие в програмата за лоялност “С нас на път””. Формулярът се попълва собственоръчно от клиента и се предава на упълномощено за това лице в търговски обект от веригата Газпром.

След като извършите тези стъпки, в най-кратки срокове ще получите SMS с потвърждение, че Вашата карта е активирана и вече може да използвате събраните бонус точки.

След активиране на Вашата карта и при условие, че сте посочили имейл адрес във Формуляра за участие, ще получите достъп до Вашия личен уеб кабинет, от където ще може да получавате информация за Вашата карта за лоялност. Активирайте Вашия акаунт на www.snnp.bg, за да бъдете винаги информирани за Вашите транзакции, натрупани и използвани бонуси и др.