Зареждайте с отстъпка и събирайте бонуси за следващи покупки

Промоцията продължава и през април!  Възползвайте се от предложението и можете да спестите от 9 до 15 стотинки на всеки закупен литър дизел и бензин.

До 29 април 2021г всички покупки над 25 литра бензин или дизел, направени с представяне на карта „С нас на път“ ще бъдат с директна отстъпка от цената - 5 стотинки на литър!

Oсвен директната отстъпка клиентите на карти „С нас на път“ получават и стандартните бонуси по карта: от 4 до 10 стотинки на литър за горива, в зависимост от нивото.

Стандартен бонус

Силвър

Голд

Платина

OPTI горива

4 ст/л

7 ст/л

9 ст/л

G Drive горива

5 ст/л

8 ст/л

10 ст/л

A98 бензин

4 ст/л

7 ст/л

9 ст/л

 

Промоция  - бонус + директна отстъпка

Силвър

Голд

Платина

OPTI горива

4 ст/л + 5 ст/л

7 ст/л + 5 ст/л

9 ст/л + 5 ст/л

G Drive горива

5 ст/л + 5 ст/л

8 ст/л + 5 ст/л

10 ст/л + 5ст/л

A98 бензин

4 ст/л + 5 ст/л

7 ст/л + 5 ст/л

9 ст/л + 5 ст/л

Вижте правилата на  промоцията ТУК.

Ако все още нямате карта «С нас на път“, намерете най-близката до Вас бензиностанция тук и вземете карта  - за покупки над 25 литра тя е безплатна!

Отстъпката в цената е валидна при покупка на посочените горива с представяне на карта С нас на път. Промоцията е валидна за картодържатели от всички нива на лоялна програма С нас на път, при закупуване на 25 литра от всички видове дизел и бензин от бензиностанции Газпром в периода на промоцията!

Период на промоцията: до 29.04.2021г вкл.

*15 стотинки на литър  при покупка над 25 литра бензин или дизел представляват 5 стотинки на литър директна отстъпка от цената и 10 стотинки на литър бонус по карта „С нас на път” при закупуване на горива G-Drive, при ниво „Платина“.