Нова бонусна схема към лоялна програма „С нас на път“

От 01.03 правилата на бонусната схема при лоялна програма „С нас на път“ се променят. Настъпилите промени са при калкулирането на бонусите. От процентен, методът на калкулация се променя към получаване на фиксирана стойност на бонуси, за литър и се определя по следната бонус схема:

* Бонуси не се начисляват при покупки на цигари, винетки, лотарийни билети, електронни ваучери и стоки в ценова промоция. Бонуси не се начисляват при покупки, при които се усвояват частично или цялостно вече натрупани бонуси.

Картата „С нас на път“ дава възможността да получавате и натрупвате бонуси според потреблението Ви. Бонусите се натрупват по вашата карта под формата на пари, които може да използвате за частично или цялостно заплащане при следващи покупки на горива и стоки в бензиностанции Газпром.

Стандартно всяка карта стартира на ниво „Silver“, което Ви носи 0.03ст. на литър при зареждане на бензин и дизел, 0.04ст. на литър при зареждане на G-Drive горива и 0.02ст. на литър при зареждане на метан и LPG (автогаз). При допълнителния асортимент получавате 2% бонус от стойността на покупките Ви през месеца. Ако потреблението Ви през текущия месец превиши сумата от 200 лева, през следващия месец картата Ви преминава автоматично на ниво „Gold“, при което получавате 0.06ст. на литър при зареждане на бензин и дизел, 0.07ст. на литър при зареждане на G-Drive горива и 0.03ст. на литър при зареждане на метан и LPG (автогаз). При допълнителния асортимент нивото на бонусите нараства на 2.5% от стойността на покупките Ви. Най-високото ниво – „Platinum“ ще достигнете, ако потреблението Ви през текущия месец превиши 600 лева. Платинената карта ще Ви носи бонус от 0.09ст. на литър при зареждане на бензин и дизел, 0.10ст. на литър при зареждане на G-Drive горива и 0.04ст. на литър при зареждане на метан и LPG (автогаз). Също така получавате 3% от стойността на покупките Ви през текущия месец.

Чрез промоционалната кампания за допълнителни бонуси, може да събирате допълнителни бонуси всеки месец. Информация ще намерите в Общите условия

Нивото на картата се актуализира автоматично в началото на всеки месец.

За повече информация моля вижте Общите условия на програмата за лоялност „С нас на път“.